Reparatie voorvork

Reparatie aan je voorvork of achterdemper is soms noodzakelijk. Bijvoorbeeld na een val of botsing. Wij repareren de meeste merken voorvorken. Met originele onderdelen is je voorvork weer snel gereed voor gebruik. Lukt het ons niet om je voorvork of achterdemper te repareren nemen wij contact met op om je een passend advies te geven.

Laat ons eerst bekijken of we de voorvork kunnen repareren. Want vervangen kan altijd nog! Heeft jou voorvork lang geen onderhoud gehad is het soms ook nodig om een reparatie te laten uitvoeren om de voorvork weer in goede staat te krijgen. Daarom adviseren wij jaarlijks onderhoud en om de twee jaar een volledige revisie van je voorvork. Dit voorkomt dure reparatiekosten

Reparatie voorvork of vervangen van de vork

Reparatie van een voorvork is vaak nog mogelijk. Wij hebben het juiste gereedschap en onderdelen om jou voorvork weer in goede conditie te krijgen. Vervangen van je voorvork is dus niet direct nodig.

Is jou voorvork beschadigd door een val? 

Wij repareren alle merken voorvorken met originele onderdelen. Ook carbon voorvorken kunnen wij repareren. Met het juiste gereedschap kunnen wij elke voorvork reparatie aan. Door onze jaren lange ervaring met het rijden op mountainbikes weten wij voor elke reparatie van de voorvork een oplossing te vinden.

“Is niet mogelijk” zal je bij reparatie voorvork bijna nooit horen.

Bij goed onderhoud aan je voorvork kan je voorvork of achterdemper lang mee. Toch kan er iets stuk gaan en dan…
Een niet werkende lock out kunnen wij repareren of vervangen. Ingesleten binnenpoten vervangen wij met originele binnenpoot. Veren die zijn versleten of gebroken zijn door ons te vervangen. Bijna elke reparatie is bij ons mogelijk.

Kan mijn achterdemper nog gerepareerd worden?

Kom langs met je achterdemper of mountainbike. Wij doen direct een inspectie en informeren je naar de mogelijkheden. Ook voor achterdempers hebben wij de juiste kennis, opleiding en gereedschap. Zo kunnen wij elk merk achterdemper repareren.

Reparatie voorvork te laat…

reparatie voorvork te laat
Reparatie voorvork zonder onderhoud
Reparatie voorvork binnenpoot
Reparatie voorvork binnenpoot defect

Dan zijn de bovenstaande foto’s het resultaat. Een dure voorvork die niet meer te repareren is. Met de juiste onderhoud of revisie was deze voorvork nog jaren mee gegaan. Dus soms is het ook te laat voor reparatie voorvork. Laat het niet zover komen.

Dus heb je een probleem met je voorvork of achterdemper… kom langs in Schagen. Of neem contact op via de pagina contact. Vul daar het contactformulier in, stuur een email of bel ons op. Wij helpen je graag verder met de reparatie voorvork.

reparatie voorvork werkplaats

Lees ook over de prijzen onderhoud